OBS: Der er fundet en vinder i 2019, og kampagnen er slut.

Gratis tandbehandling

2018 har været et år præget af negativitet omkring og usikkerhed i tandlægebranchen. Regeringen fjernede kr. 300 mio. i tilskud til tandpatienterne, og dermed blev det dyrere at gå til tandlæge. Vi vil gerne bringe noget positivt ind i debatten, så i 2019 kan du blive den heldige og få en gratis tandbehandling hos os.

Hvis du vil deltage, skal du bestille en tid til en gratis undersøgelse på vores klinik. Ud af 20 tilmeldte med et behov for en tandbehandling vil vi vælge tre personer til en afstemningsrunde. Vi laver derefter en kort præsentation af hver af de tre, som kan deles på Facebook. I løbet af to uger skal de tre udvalgte selv sørge at få så mange likes som muligt, og den, som ender med at få flest likes, vil få en gratis tandbehandling hos KoldingTand.

Hvilke behandlinger gælder?

Du kan få én behandling af én tand, og du skal have et reelt behov for behandlingen. Det kan f.eks. være en fyldning, en rodbehandling, en protese, en krone, en bro eller et implantat.

Hvordan gør du?

  • Bestil en tid
  • Bliver du valgt som finalist, kommer du til en kort samtale
  • Del vores opslag om dig på Facebook og vind en gratis behandling

Bestil en tid hos os til en undersøgelse – denne er ganske gratis og uforpligtende. Det foregår efter først til mølle-princippet, og der kan bestilles fra den 4. marts 2019. Ved tidsbestillingen skal du skrive ”Gratis tand 2019” i emnefeltet. Når vi har fundet 20 mennesker med et behov for en tandbehandling, vil vi lukke for disse undersøgelser*.

Derefter vælger vi tre personer til afstemningsrunden. Efter en kort samtale med hver af de tre laver vi en præsentation af dem og deres behov for behandling.

Når hver præsentation er blevet godkendt, bliver de lagt på vores Facebook-side, hvorfra de frit kan deles. Den person, som efter to uger har sørget for at få flest likes, får sin tandbehandling gratis.

Bestil Tid

Hvorfor gør vi det?

Denne kampagne handler først og fremmest om glæden ved at give samt at sprede positivitet. Når dette er sagt, har vi også en holdning til brugerbetalingen i voksentandplejen, som vi gerne vil dele. Tandsundhed hænger sammen med den generelle sundhed, og derfor synes vi, at forebyggelsen og behandlingen af tandsygdomme skal være statsfinansieret på linje med andre sygdomme. På denne måde kan alle, der har brug for tandbehandlinger, få den nødvendige hjælp. Ved at give en gratis tandbehandling giver vi en lille forsmag på, hvordan det ville være, hvis tandsundheden havde samme vilkår som den almene sundhed.

*Vi forbeholder os retten til at aflyse tider til undersøgelser, når vi har fundet 20 mennesker med behov for en tandbehandling. Dette er en online kampagne, og der kan kun bestilles tid til undersøgelse på vores hjemmeside.