Hvad siger vores patienter?


Det er vigtigt for os, at alle får en god oplevelse hos KoldingTand. Vi får heldigvis en del gode udtalelser fra vores patienter, og dem vil vi gerne dele med jer. Her er et udpluk af vores patienters tanker, men se også gerne vores patienters bedømmelse af os på vores Facebook-side og følg os for nyheder, opdateringer og kampagner:

Bedømmelser på Facebook

I var MEGET søde og I gjorde alt hvad der er menneskeligt muligt for at en irrationel angst skulle forsvinde…. Og det hjalp, angsten dæmpedes, men den forsvandt ikke…. Jeg rystede indvendigt og kunne næsten ikke trække vejret… Heldigvis mindede I mig om det ind i mellem og så kom det magiske ord…Færdig…. Alt i min krop begyndte at opføre sig mere normalt.

Tak for jeres tålmodighed, jeg sætter stor pris på det.

Elisabeth Elkjær

Aldrig har jeg været hos en tandlæge, hvor det gik så hurtigt med at få trukket en tand ud og så smertefrit. Det var dejligt. Og tandlægen var virkelig sød og rar og snakkede beroligende til én. Jeg vil klart anbefale jer til andre. 

Linda Abrahamsen

Jeg er rigtig glad for at komme hos KoldingTand og føler mig altid velkommen og godt behandlet. Jeg vil især give en masse ros til Selma og Kinh som har været supergode til at lytte til mig. Tusind tak for god service!

Yasemin Seren

Jeg vil gerne varmt anbefale KoldingTand. Man bliver modtaget af rart personale, der smilende betjener én i hyggelige omgivelser, samt meget professionelle omgivelser. KoldingTand, er et sted hvor der bliver taget god hånd om ens individuelle problemer. Jeg har længe været meget nervøs for at tage til tandlæge, men dette hjalp KoldingTand mig med at komme af med. Ved hjælp af en App fik jeg svaret på hvad der gjorde mig nervøs, og dette hjalp mig utrolig meget da jeg var ved den næste behandling samt tandlægen vidste hvad han/hun skulle være opmærksom på når jeg var der inde. 

Mange tak for hjælpen.

Nadine Engberg Hansen
Kan varmt anbefale tandlæge Kinh Tran og hans team.

Fra man kommer ind på klinikken til man går igen, så bliver man mødt med et smil og en god atmosfære og man får en professionel behandling og god rådgivning, og lider man af tandlægeskræk, så bliver der taget ekstra hensyn.
Så kan på det varmeste anbefale klinikken.Jesper Raben

Jeg sagde til Vivi at jeg havde meget følsomme tandhalse. Jeg har aldrig oplevet en så nænsom tandrensning og kunne ikke mærke noget ubehageligt overhovedet. Det var virkelig rart 🙂Dorthe Nielsen
Søde mennesker og super hensynsfulde for ens tandlægeskræk.Helle Paulsen
Dejligt møde med min ny tandlæge for første gang. Meget positivt fra starten og det tegner godt fremadrettet. Hun virkede rolig og opmærksom og var meget dygtig.Peter Bach
Jeg er tilflytter til Kolding, og lige netop derfor var det meget vigtigt at finde frem til en dygtig og forstående tandlæge, da jeg lider frygteligt af tandlægeskræk og altid har gjort det.

I byen hvor jeg boede før, da havde jeg haft den samme tandlæge i 29 år, så måtte igang med at finde en her i byen.

Og mit første forsøg på at finde en tandlæge i Kolding, det gik i vasken allerede efter 5 minutter i deres klinik. Fik et prisforslag på 33.000 kr, da de mente der var en hel del som skulle laves. Betalte for undersøgelsen, og skyndte mig ud derfra, og tænkte hvad gør jeg nu !!

Så opdagede jeg KoldingTand, fik en tid hos dem, og de kom slet ikke frem til samme resultat som den anden klinik gjorde.

KoldingTand er for mit vedkommende det bedste valg jeg har taget.

I starten kom jeg vist ind dernede med en temmelig høj puls, for har som sagt altid været frygtelig bange for at komme til tandlæge.

Jeg er så glad for både tandlæge og personale hos KoldingTand, de er yderst forstående overfor mig som klient, og efter ganske kort tid er pulsen normal igen, og det skal sige, jeg har om nogen lidt af tandlægeskræk.

Møder altid glade mennesker dernede, jeg får en rigtig god behandling, og de tager sig tid til at forklare hvis noget skal laves, og hvorfor det er vigtigt at få det gjort.

Min datter udgår snart fra den kommunale tandpleje, og hun siger så, mor hvem skal jeg vælge til min tandlæge når jeg bliver 18 ? Mit svar er KoldingTand ?

Super god tandlæge, i er reelle, behandler kunderne ordentligt, kæmpe stor respekt til jer.

Mange positive hilsner fra Merete BesserMerete Besser

Altid super, professionel behandling. Anbefaler klart jeres klinik til venner og bekendte.Jette Juul
Jeg synes altid jeg er blevet godt behandlet af hele personalet.Lone Nielsen
God og professionel orientering om nyt sundhedssystem med farver. God dialog om mine tænders tilstand.Sten Nielsen
Meget professionelt, trygt og venligt. Jeg følte mig i de bedste hænder.Lena Houborg