2017 Vinter kampagne

15% Rabat resten af 2017

På kroner, broer og proteser

Resten af 2017 giver vi 15% rabat på kroner, broer og proteser. Tilbuddet gælder fra onsdag den 29. november og i resten af 2017. Hvis du når at få aftalt en tid hos os inden året er omme, gælder tilbuddet også, selvom den aftalte tid ligger i 2018.

STUDIERABAT

Vi giver altid rabatter til studerende. Vis os dit studiekort, når du besøger os, så trækker vi 15% fra regningen på frie ydelser.

Hvad er frie ydelser?

Når man snakker om frie ydelser hos tandlægen, er det tale om behandlinger, hvor prisen fastsættes hos de enkelte tandlæger.

Ud over “frie ydelser” er der “faste ydelser”, som er behandlinger med priser, der ifølge overenskomsten mellem Dansk Tandlægeforening og Den offentlige sygesikring er fastlagte og derfor ens for alle tandlæger, der med i overenskomsten.

SENIORRABAT

VI GIVER 15 % RABAT TIL PENSIONISTER, DER ER NYE PATIENTER PÅ FØLGENDE BEHANDLINGER:
PROTESER  ·  KRONER & BROER  ·  IMPLANTATER

Medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” får tilskud til ovennævnte behandlinger, og som medlem af gruppe 1 eller 2 får du yderligere op til 35 % i tilskud.

Kom forbi og få en snak med en af vores medarbejdere. Vi giver en gratis og uforpligtende forundersøgelse og samtale, hvor du i ro og mag vil få vejledning om den behandling, vi anbefaler. Det er vigtigt for os at have god tid til alle patienter og skabe en afslappende stemning, så du kan føle dig tryg ved dine besøg hos os.