STUDIERABAT

Vi giver altid rabatter til studerende. Vis os dit studiekort, når du besøger os, så trækker vi 15% fra regningen på frie ydelser.

Hvad er frie ydelser?

Når man snakker om frie ydelser hos tandlægen, er det tale om behandlinger, hvor prisen fastsættes hos de enkelte tandlæger.

Ud over “frie ydelser” er der “faste ydelser”, som er behandlinger med priser, der ifølge overenskomsten mellem Dansk Tandlægeforening og Den offentlige sygesikring er fastlagte og derfor ens for alle tandlæger, der med i overenskomsten.

SENIORRABAT

VI GIVER 15 % RABAT TIL PENSIONISTER, DER ER NYE PATIENTER PÅ FØLGENDE BEHANDLINGER:
PROTESER  ·  KRONER & BROER  ·  IMPLANTATER

Medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” får tilskud til ovennævnte behandlinger, og som medlem af gruppe 1 eller 2 får du yderligere op til 35 % i tilskud.

Kom forbi og få en snak med en af vores medarbejdere. Vi giver en gratis og uforpligtende forundersøgelse og samtale, hvor du i ro og mag vil få vejledning om den behandling, vi anbefaler. Det er vigtigt for os at have god tid til alle patienter og skabe en afslappende stemning, så du kan føle dig tryg ved dine besøg hos os.

Favoritfredag

HVAD ER FAVORITFREDAG?

Den første fredag i hver måned tilbyder vi implantatbehandlinger til en fast lav pris på 12.000 kr. alt inkl. (normalpris 17.000 kr.).

For at vurdere, om behandlingen er den rigtige for dig, skal vi bruge et røntgenbillede af dit tandsæt. Du kan enten bestille tid hos os til en undersøgelse med røntgen eller sende os et nyt panoramarøntgenbillede af dit tandsæt per mail. Bestiller du undersøgelse med røntgen hos os, skal du ikke betale for disse ydelser, hvis du bliver godkendt til implantatbehandlingen. Hvis du ikke skal have en implantatbehandling efterfølgende, får du undersøgelse og panoramarøntgen for 500 kr. (normalpris ca. 800 kr.).

Tilbuddet gælder kun simple enkelttandsimplantater uden knogleopbygning og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Ring til os på 8118 8118 eller kom forbi klinikken til en uforpligtende snak.